LEWENSTEIN-Multilock-700de-lockmachine

LEWENSTEIN

Multilock 700de

Snel en eenvoudig.

Dankzij de 1300 steken per minuut, het eenvoudig inrijgen en de automatische draadinleiding van de onderste grijper, kunt u snel en zonder moeite aan uw naaiwerk beginnen. Het perfect afwerken van randen met de ingebouwde smalle rolzoom is een koud kunstje en met één druk op de knop kunt u de spanning van de draad afhalen.

Flexibel en veilig.

Met de instelbaarheid van: de persvoetdruk, het differentieel transport (0,7 – 2,0 mm), de steeklengte (tot 4 mm) en steekbreedte (5 – 7 mm.), het boven- en ondermes, kunt u bijna al uw naaiwensen tot uiting laten komen. Extra veilig is de beveiligde voorklep (klep open: machine uit), daarbij is het bovenmes uitschakelbaar.

Compleet en praktisch.

Met de optioneel verkrijgbare voetenset en het meegeleverde snij-afval opvangbakje maakt u van uw naaiwerk uw hobby. Verras uw vrienden en familie met fraai afgewerkte naaiwerken met opvallende en professionele details.

Adviesprijs: € 379,- voor € 349,-

Optionele voetenset

5 Lockvoeten (Rimpelvoet, Paspelvoet, Parelbandvoet, Blondzoomvoet, Elastiekvoet) overzichtelijk gesorteerd in een handige opbergdoos. Geleverd met een duidelijke en geïllustreerde handleiding.

Adviesprijs: € 75,-

Handig opvangbakje

Adviesprijs: € 12,50